Notícies i activitats

El professor de l'Institut Provençana, Albert Mallada Suils, jugador de la Selecció Espanyola d'Ultimate en la categoria de Grand Master Men's  s'ha proclamat, juntament amb el seu equip, Subcampió d'Europa d'Ultimate en modalitat platja en els Europeus disputats del 13 al 18 de maig a Portugal.


Albert Mallada , amb més de 12 anys d'experiència jugant aquest esport formant part del Club Ultimate Peixets de Barcelona (http://www.peixets.org),  ha participat en Mundials i Europeus en diferents categories de la Selecció Espanyola. La categoria que aquesta vegada l'ha portat a aconseguir la medalla de plata és la Grand Master Men's, una categoria amb més llarga trajectòria en altres països, però això no ha estat obstacle per aconseguir pòdium. Ha calgut  disciplina i perseverància ja  que a Espanya aquesta categoria tan sols  té 2 anys d'existència,  sent-ne l'Albert Mallada un dels promotors.
Professor subcampió Ultimate

L’Ultimate és un esport d’equip que es practica amb un disc, anomenat Frisbee. Combina elements d’altres esports com el futbol, el bàsquet i el futbol americà. Es juga en modalitat de gespa i platja, en els extrems del camp de joc trobem una zona d’anotació.   

Els equips són Mixtes, encara que també hi ha les categories femenines i masculines. Es caracteritza i diferencia de la resta d’esports per ser un esport auto-arbitrat. Els jugadors d’Ultimate marquen les seves pròpies faltes, infraccions o violacions al reglament. Això els converteix en competidors honests i responsables. La filosofia d’aquest esport està basada en el respecte mutu i la cooperació tant dins com fora del camp. És el que es coneix com “Esperit de Joc”.
Professor subcampió Ultimate   

Si estàs interessat en practicar aquest esport o saber-ne més no dubtis en posar-te en contacte amb els jugadors i  professors Laia Romeo  o Albert Mallada.

Vídeo de la final:  https://youtu.be/-2TlCl4wjJc

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda Logo Erasmus + logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo FSE +