Notícies i activitats

Durant la setmana del 8 al 12 d'abril celebrem a l'Institut Provençana les "X Jornades tècniques de la FP, el món laboral i la Universitat". Enguany, les Jornades porten per títol " L'FP i les noves economies¨".

A les jornades es desenvolupen al voltant de 40 tallers, ponències, exposicions i punts d'informació relacionats per una banda de manera específica sobre l'economia del Bé Comú, el mon de les cooperatives, l'emprenedoria i la innovació, i per altra banda es treballen l'orientació en relació a les oportunitats del mercat laboral i les ocupacions emergent, fent emfasi en les competències necessàries i la perspectiva de gènere. Per donar una visió més real de tot això participen més d'una dotzena d'ex-alumnes de totes les famílies professionals, explicant què han trobat en el mon laboral en sortir del institut. També es fa èmfasi en les oportunitats de treball, beques i estudis a l'estranger.

A més a més aquest curs com a novetat, i continuant amb la línia d'intercanvi amb altres instituts i com ja s'ha fet amb el conveni InnovaFP amb l'Ins Pedraforca,  s'ha obert les jornades a altres centres de la ciutat, i s'ha comptat amb l'assistència d'alumnat de batxillerat de l'IES Mercè Rodoreda de L'Hospitalet.

Jornades tècniques 2019

L' inauguració de les X Jornades  a càrrec de la Sra. Montserrat Domingo, directora dels Serveis Territorials d'Educació a Barcelona Comarques, del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, del Sr. Jaume Graells, regidor delegat d’Educació de l'Ajuntament de L’Hospitalet i Regidor del districtes I i VI, i del Sr. José Francisco Barraguer, Director del Institut Provençana,  comença  amb una demostració de productes realitzat per l'alumnat del programa de formació i inserció de pastisseria i forneria i a continuació la Sra. Montserrat Junyent, presidenta de l'Associació catalana per al foment de l'economia del bé comú fa una conferència sobre l "Economia del bé comú"

Des de la coordinació de les jornades s'agraeix a tots els organismes, entitats i empreses participants, coordinadors/es, tutors/es, caps de departament, professorat, ex-alumnat i alumnat,  i altres col·laboradors la seva implicació en aquestes X Jornades. 

Jornades tècniques 2019

Informatiu de la TV de L'H

http://lhdigital.cat/web/digital-h/televisio/veure-video/-/journal_content/56_INSTANCE_ZrP3/11023/13923681

 Per a més informació descarregueu el tríptic de les jornades.

Jornades tècniques 2019

barra fotos

La formació de qualitat és la millor oportunitat de millora professional, particularment en temps de crisi.

L'IES Provençana és un centre especialitzat des de la seva creació l'any 1977 en la formació professional de grau mitjà i superior.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo Erasmus +