Notícies i activitats

El dimarts 12 de març els alumnes de primer curs de Comerç Internacional van visitar el laboratori de la Duana de Barcelona.

El Sr. Juan Antonio Fernández, director del laboratori va explicar detalladament a l’alumnat com s’efectuen les anàlisis de les mostres de mercaderies que arriben a la duana de Barcelona en els despatxos d’importació i exportació i la importància de la seva classificació aranzelària per determinar si es troben subjectes a impostos especials.

Visita COI a laboratori duana BCN

La segona part de la visita va estar guiada per les Sres. Carmen Alonso i Maria Antònia Pladellorens, químiques del departament de Duanes que ens van ensenyar els diferents equips que es fan servir per a l’anàlisi de mostres.

Visita COI a laboratori duana BCN

Volem agrair la seva amabilitat i dedicació; l’alumnat va quedar molt satisfet de conèixer de primera mà la casuística del laboratori de la Duana de Barcelona.

Visita COI a laboratori duana BCN

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda Logo Erasmus + logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo FSE +