Notícies i activitats

TAPPAT, Una iniciativa innovadora i de caràcter social subvencionada amb 1500 euros.

Volem compartir una bona notícia!

La Fundació Barcelona formació professional, en la 8ª edició del Pla de mesures d’innovació a l’FP ha concedit a l’Institut Provençana una subvenció de 1500 euros per dur a terme la creació d’una App anomenada TapatApp.

El projecte està essent desenvolupat per les alumnes del cicle de Grau Superior Desenvolupament d’aplicacions multiplataforma:

  • Laia Silva Quichua Cisneros (analista programadora)
  • Marianna Abney Torrealba D’Aquaro (analista programadora)
  • Araceli Diaz (analista programadora)

El projecte està dirigit per la professora Marisa González i compta amb la col·laboració del professor Albert Mallada.
Projecte Tapat App

L’objectiu de TapatApp és proporcionar a totes les famílies amb nadons afectats per cataracta congènita, o qualsevol patologia que faci servir pedaç ocular, una eina senzilla i gratuïta que els hi ajudi a portar aquest tractament de la forma més equilibrada possible i, com a conseqüència, obtenir el màxim desenvolupament d’agudesa visual.

Les funcionalitats del projecte són:

- Portar el control del temps del pegat a l'ull dels nens i les nenes.
- Desenvolupament en una aplicació de mòbil Android.
- Diferenciar entre el temps relatiu de pegat per als petits (menors de 6 mesos) i absolut pels grans (més grans de 6 mesos).
- Aplicació multiusuari perquè puguin portar el control diversos cuidadors.
- S'ha de descomptar el temps adormit.
- Sistema intel·ligent (intel·ligència artificial) amb notificacions per fer una previsió de quan el pegat arriba al final del seu temps.

Estem molt orgullosos que aquest projecte innovador s’estigui desenvolupant al nostre centre i agraïm l’esforç i la implicació de l’alumnat i el professorat.

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda Logo Erasmus + logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo FSE +