Notícies i activitats

El dimarts 5/03/2019 els alumnes del primer curs de Comerç Internacional van visitar les instal·lacions del Punt d’Inspecció Fronterera, àrea PIF, del Port de Barcelona.

Visita COI al PIF del Port BCN

La visita va ser guiada pel Sr. Fèlix González, Cap d’Operacions de mercaderies i Qualitat i va entusiasmar l’alumnat, que va veure l’aplicació pràctica de la formació que realitzen als diferents mòduls del cicle.
Visita COI al PIF del Port BCN

Vam poder veure com es duen a terme les inspeccions físiques de les mercaderies, en les quals intervenen tres ministeris: Sanitat, Agricultura i Economia, quatre de les zones operatives que integren l’àrea PIF i una presa de mostres per a la seva anàlisi reglamentària.
Visita COI al PIF del Port BCN

Volem agrair la bona acollida que vam tenir per part de tot el personal i en especial del Sr. Fèlix González amb totes les explicacions i temps que va dedicar a l’alumnat.

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Erasmus + Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda logo ISO