Notícies i activitats

L'Institut Provençana obre les portes al públic interessat en la nostra oferta educativa els dies 2 i 9 de maig de 2019 per donar a conèixer les nostres instal·lacions, el nostre projecte educatiu i la nostra metodologia.

Us convidem a visitar-nos amb els horaris que es detallen a continuació per tal de poder oferir-vos informació àmplia, detallada i personalitzada. Si esteu interessats a millorar la vostra qualificació professional, no hi falteu.

    Presentació per a cicles formatius de grau mitjà: 2 de maig a les 18:00 hores
    Presentació per a cicles formatius de grau superior: 9 de maig a les 18:00 hores

    Presentació per a programes de formació i inserció (PFI-PTT): 8 de maig a les 18:00 hores

Després de les respectives presentacions informatives generals podreu realitzar una visita a les nostres instal·lacions acompanyats per professorat de cada família professional i rebre orientacions i informacions específiques.

També podeu obtenir atenció personalitzada per part del professorat de les diferents famílies professionals trucant al telèfon 933 382 553 o per correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  per demanar més informació.

Els terminis de presentació de sol·licituds previstos són els següents:

    Del 14 al 21 de maig, els cicles de grau mitjà de formació professional.
    Del 29 de maig al 5 de juny, per als cicles de grau superior de formació professional.

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo Erasmus +