Notícies i activitats

Dilluns 17 de desembre, l’Ins Provençana va signar un conveni innovafp de col·laboració amb l’Ins Pedraforca i l’empresa Sòlid solucions informàtiques SL per la realització del projecte «Provençana/Pedraforca fan tàndem. Transferència de coneixement entre famílies professionals i millora dels equipaments dels centres públics de L'Hospitalet».


La motivació principal del desenvolupament del conveni és la col·laboració entre dos centres educatius públics i l’empresa Sòlid, consistent en la cessió de 19 ordinadors de l’INS Provençana a l’INS Pedraforca, que en joc de desfer-se d’ells es reciclaran i es clonaran (amb la col·laboració de Sòlid i amb un programari lliure) allargant la seva vida i permetent que altres alumnes els gaudeixen.

En contraprestació els alumnes de l’Ins Pedraforca del  CFGM de Cures Auxiliars d’Infermeria i els del CFGM de Farmàcia i parafarmàcia informaran l’alumnat de l’Ins Provençana sobre primers auxilis en diferents xerrades, que es duran a terme durant el segon trimestre d’aquest curs 2018/19.

Signatura conveni InnovaFP amb Institut Pedraforca

La imatge correspon al moment de la signatura del conveni entre el director de l’Ins Pedraforca, Bernat Juan, i el director en funcions de l’Ins Provençana, Ramón Murillo.

Desitgem que sigui l’inici d’una col·laboració molt fructífera entre els dos centres.

barra fotos

La formació de qualitat és la millor oportunitat de millora professional, particularment en temps de crisi.

L'IES Provençana és un centre especialitzat des de la seva creació l'any 1977 en la formació professional de grau mitjà i superior.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo Erasmus +