Notícies i activitats

La coordinació de Innovafp juntament amb el departament de comerç han organitzat una sortida amb els alumnes de Gvec1 a l'empresa Dédalo studio sobre realitat virtual i augmentada perquè
els alumnes coneguin de primera mà i visquin l'experiència d'aquestes noves tecnologies.


L'objectiu principal de la visita és que siguin conscients que aquestes tecnologies tenen cada vegada més presència en tots els camps, també en màrqueting i publicitat i comprovin les possibilitats que ofereixen i les tinguin en compte en els exercicis que es puguin plantejar a classe i com a futurs professionals.

Realitat augmentada Dedalo Studio

Dedalo Studio és una petita empresa del nostre entorn, estan instal·lats en el Citilab de Cornellà i el seu valor diferencial sens dubte és la gran qualitat dels seus treballs, compten amb un premi en el festival Iberoamericà de la comunicació publicitària “El sol” un dels festivals més importants de publicitat a nivell internacional.

Realitat augmentada Dedalo Studio

En aquest enllaç podeu veure un exemple de com Nike ha utilitzat la realitat augmentada.

https://news.nike.com/news/nikeid-direct-studio-london

Realitat augmentada Dedalo Studio
Realitat augmentada Dedalo Studio
barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Erasmus + Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda logo ISO