Notícies i activitats

Orange  i el seu distribuïdor Kiwitel. pel foment de la FP DUAL mitjançant el programa ATREVETE.

El divendres 15 de juny de 2018, es va fer l’acte de presentació del Conveni de col•laboració entre l’administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament d’Ensenyament, i Orange Espagne Distribución, S.A. Sociedad Unipersonal, per promoure, impulsar i desenvolupar, en règim d’alternança i amb formació dual, cicles formatius de la família professional de Comerç i Màrqueting a diversos instituts, entre els quals està l’INS Provençana de L’Hospitalet de Ll.
 
La innovació i l'orientació cap al futur és un dels aspectes bàsics que es treballarà en el desenvolupament de la FP Dual durant aquest programa que s'inicia el 26 de juny, 16 alumnes de diferents cicles formatius de la família de Comerç i màrqueting podran realitzar una estada de pràctiques dual a les botigues d’Orange i el seu disstribuïdor Kiwitel.
FP dual Comerç amb Orange
En el cas del INS Provençana s’ha seleccionat a alumnat del cicle formatiu de grau mitjà d’activitats comercials per començar aquesta nova experiència. En aquest aspecte, la companyia persegueix treballar amb joves que els apassionin les tecnologies i els nous reptes per poder fomentar una carrera professional dins de les seves botigues Orange. L’alumnat trobarà un programa de formació que els hi donarà una certificació que facilitarà la seva inserció laboral a l’empresa.

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Erasmus + Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda logo ISO