Notícies i activitats

El passat divendres 20 d'abril, l'Institut Provençana va signar un conveni d'FP dual del CFGM de Construcció amb l'empresa Saint Gobain, la seva filial PLACO i la Asociación de instaladores ADIP. Aquest conveni significarà la introducció dels continguts referents a la instal·lació de plaques de guix laminat.

 

Conveni amb PLACO

A l'acte hi van participar autoritats del Departament d'Ensenyament: Stanislau Vidal-Folch (sotsdirector general de la FP), la Sra Nicolau (directora dels SSTT), el nostre director i la cap de relacions externes, així com professors de la familia d'Edificació i obra civil i els directius de Saint Gobain, PLACO i l'associació d'instal·ladors de plaques de guix laminat.

conveni amb PLACO

Nota de premsa del Departament d'Ensenyament.

Reportatge de Tv L'H

 

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Erasmus + Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda logo ISO