Notícies i activitats

Aquest dimecres 14 de març, els alumnes de 2n del cicle formatiu de grau superior d’Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa (ASIX) han assistit a les Jornades JEDAI (Jornades d’Empreses, Docents i Alumnes d’Informàtica) organitzades per l'institut Joan d'Àustria de Barcelona.

ASIX a les Jornades JEDAI

Durant la jornada del dia 14 de març, es va fer una xerrada introductòria a la tecnologia BlockChain, una tecnologia molt puntera i utilitzada en l’actualitat, amb un gran ventall d’aplicacions, que es van comentar amb una taula rodona amb diferents professionals del sector.

ASIX a les Jornades JEDAI

A continuació, es van fer diferents tallers pràctics, sobre tecnologies com Docker, muntatge d’un labororatori domèstic de seguretat informàtica o la programació un Bot de Telegram.

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Erasmus + Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda logo ISO