Notícies i activitats

El dimecres 21 de febrer a les 18h. es va presentar a la biblioteca Tecla Sala el llibre "Formació Professional. Bones pràctiques a l’Hospitalet de Llobregat" publicat recentment pel Centre d’Estudis de l’Hospitalet dins la col·lecció Josefina Gómez Olivares, dedicada a posar en valor les bones pràctiques educatives que es desenvolupen a la ciutat.


Aquest llibre, fruit d’un conveni entre el Centre d’Estudis i la regidoria d’Educació, posa en valor el bon treball que es  fa a la ciutat al voltant a la formació professional. El llibre ha estat possible gràcies a l’aportació dels punts de vista i de les opinions de molts professionals que treballen als centres de formació professional i alumnat que estan o han impartit aquests estudis. En aquest llibre es pot trobar informació relacionada amb els projectes que es porten a terme en el centre.

Presentació llibre al Tecla Sala

Ha participat en aquesta presentació, l’empresa Sòlid, formada per dos ex-alumnes  de la família informàtica del nostre centre, que tenen contractat a un ex-alumne del centre. Gràcies als seus estudis de grau superior en informàtica i l’assessorament del professorat del centre van muntar la seva pròpia empresa de manteniment informàtic, demostrant l’esperit  emprenedor necessari en el dia d’avui.

Presentació llibre al Tecla Sala

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Erasmus + Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda logo ISO