Notícies i activitats

El dijous 1 de febrer, alguns dels alumnes d'informàtica dels diferents cicles formatius que s'imparteixen a l'Institut Provençana, gràcies a la condició de Cisco Academy en el programa Cisco Networking Academy, van ser invitats a assistir a l'esdeveniment internacional Cisco Live Barcelona 2018, una de les fires tecnològiques més importants del sector que anualment organitza en diferents ciutats el fabricant d'equipaments de Telecomunicacions Cisco Systems.

Cisco Live 2018

Els alumnes, a part de poder visitar la fira on hi havien diferents solucions tecnològiques exposades, van assistir a diferents xerrades en las quals se'ls va parlar de noves tecnologies emergents, consideracions actuals respecte la ciberseguretat i del potencial de les solucions DevNet, que combinen el desenvolupament de programari específic per a l'equipament de Telecomunicacions del mateix fabricant Cisco Systems.

Cisco Live 2018
Els instructors del programa que van assistir a l'esdeveniment, van poder participar d'un Workshop de "Network Programmability" conjuntament amb instructors d'altres centres, en el qual van poder desenvolupar i testejar una solució DevNet.

Cisco Live 2018

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Erasmus + Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda logo ISO