Notícies i activitats

Durant els 18 i 19 de desembre de 2017 es va celebrar a Palma (Mallorca), el seminari internacional ‘’Prevenir l’abandonament educatiu en l’educació secundària professional’’.

Aquesta activitat és part del projecte en què fa dos cursos participa l'Institut Provençana ‘’Itineraris d’èxit i abandonament en la formació professional del sistema educatiu de nivell 1 i 2” ( Ref. EDU2013-42854-R), finançat pel Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat, l’Agència Estatal d’Investigació (AEI) i el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) en el marc del Programa Nacional per la Investigació i el Desenvolupament (I+D).

Han participat en aquest Projecte alumnat dels Programes de formació i inserció de l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat, entre el quals hi ha alumnat que han continuat els seus estudis en el cicle formatiu de grau mitjà d'Activitats Comercials.

 

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Erasmus + Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda logo ISO