Notícies i activitats

En el dia a dia en el treball predomina la rutina. Les tasques solen repetir-se jornada rere jornada i en aquest context és molt difícil innovar i que aparegui la inspiració.

Amb l'objectiu de què els alumnes prenguin consciència de la importància que en aquests dies té la innovació per a les empreses i l'entorn laboral, hem organitzat des de la coordinació de innovafp juntament amb L'Ajuntament de L'Hospitalet, el SOC i l'empresa INVINTIA uns tallers adreçats a tot l'alumnat de 2º de tots els cicles presents al centre, per fomentar l'espèrit innovador.
Innova
Aquesta activitat que té la finalitat només de prendre consciència, es complementarà amb altres al llarg del curs  tant per als alumnes com per al professorat interessat.

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Erasmus + Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda logo ISO