Notícies i activitats

Austria, Anglaterra, Itàlia, França…. aquestes són les destinacions dels nostres alumnes per fer les pràctiques. 

L'alumnat de l'Institut Provençana té l’oportunitat de realitzar les pràctiques formant part d’una beca Erasmus+ en una ciutat europea.  Aquest estiu, 4 alumnes han escollit aquesta opció i tots han acabat molt satisfets de la seva experiència.

 

Erasmus+-Alumnat a Europa
  
L’Helena, de química, i la Carolina, d’edificació, tot i no parlar l'italià, s’han entès perfectament i han gaudit i han après molt a Alessandria (Piamonte).  El Julian, de Comerç Internacional, ha estat a una petita localitat d’Àustria.  I l’Alba, de Desenvolupament d'aplicacions web perfil bioinformàtica, a Cambridge, treballant a una empresa de Bioinformàtica.

Erasmus+-Alumnat a Europa


Tots ells estan molt satisfets perquè apart de millorar molt pel que fa a idiomes, han madurat com a persones, han tingut una experiència molt enriquidora,  i ho faran valer en el seu currículum quan busquin feina.  I tot això es notava en el seu somriure i la seva satisfacció personal en tornar a casa de la beca Euramus+.

barra fotos

La formació de qualitat és la millor oportunitat de millora professional, particularment en temps de crisi.

L'IES Provençana és un centre especialitzat des de la seva creació l'any 1977 en la formació professional de grau mitjà i superior.

Logo Erasmus + Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda logo ISO