Notícies i activitats

Gràcies a l'acord entre Red Hat i la Direcció General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de RedHat AcademyRègim Especial, l’Institut Provençana s’ha acreditat com a centre oficial Red Hat Academy, el qual ens permet utilitzar els recursos oficials del programa educatiu de nivell mundial Red Hat Academy amb els nostres alumnes.

La plataforma Red Hat Academy disposa entre d’altres recursos, dels següents cursos relacionats amb l’administració de xarxes i sistemes operatius:

  • Red Hat System Administration I (RH124)
  • Red Hat System Administration II (RH134)
  • Red Hat System Administration III (RH254)

Tots aquests cursos traslladen els coneixements i pràctiques necessàries perquè els alumnes que en participin siguin capaços de desenvolupar-se professionalment com a especialistes en xarxes i sistemes operatius.

Durant aquest curs 2016-17, s’està fent un pla pilot amb alguns grups dels Cicles Formatius de Grau Superior de la família professional d’Informàtica i Comunicacions, on s’han començat a utilitzar els recursos i laboratoris oficials del programa Red Hat Academy en matèria d’administrador de xarxes i sistemes operatius, concretament en el mòdul M01 –Sistemes Operatius, el qual és comú en la majoria de cicles formatius d’aquesta família professional.

La valoració del pla pilot per part de l’alumnat que hi està participant és molt positiva, degut a que són conscients del valor afegit que els aporta com a professionals del sector informàtic el fet de poder acreditar formació oficial Red Hat, i tenint en compte el cost que els hi hagués suposat realitzar aquesta mateixa formació en un entorn de formació privat.

Tots els alumnes que superin satisfactòriament el curs rebran un diploma oficial de l’Institut Provençana, en la seva condició de centre oficial Red Hat Academy, acreditant les hores de formació i els continguts de cada un d’aquests cursos.

barra fotos

La formació de qualitat és la millor oportunitat de millora professional, particularment en temps de crisi.

L'IES Provençana és un centre especialitzat des de la seva creació l'any 1977 en la formació professional de grau mitjà i superior.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda Logo Erasmus + logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo FSE +