Notícies i activitats

L´Institut Provençana  ja forma part del projecte Forma´t al port, impulsat pel Port de Barcelona, la Fundació Barcelona Formació profesional, Barcelona-Catalunya centre logístic, l´Escola Europea de short Sea Shipping i l´Ajuntament d´Hospitalet.

El projecte pretén acostar als estudiants de comerç internacional, els futurs professionals, el coneixement de les professions relacionades amb el comerç exterior i especialment l’activitat marítima, creant un marc de diàleg i d'intercanvi entre les empreses del sector i els centres educatius.

Projecte Forma't al Port

De totes les activitats que es duran a terme per aconseguir aquests objectius, la més interessant i divertida per als alumnes és la participació en dos cursos:

Introduction: Que es farà a 1er de Comerç Internacional i permetrà que els alumnes coneguin de primera mà el Port de Barcelona, les seves infraestructures, els equipaments logístics i les operacions més rellevants que es porten a terme cada dia al Port.

Management: Aquest curs es farà a 2n de Comerç internacional, els alumnes mentre viatgen en un vaixell cap a Genova, durant tres dies, hauran de resoldre un cas pràctic, a través del que aprendran continguts sobre logística intermodal i autopistes del mar, com s'organitza i quines operacions es duen a terme en un vaixell Ro-pax (com estiba de càrrega), costos de diferents tipus de transport etc.

barra fotos

La formació de qualitat és la millor oportunitat de millora professional, particularment en temps de crisi.

L'IES Provençana és un centre especialitzat des de la seva creació l'any 1977 en la formació professional de grau mitjà i superior.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda Logo Erasmus + logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo FSE +