Notícies i activitats

Alumnes de l'Institut Provençana, entre els 10 grups semifinalistes del grup A del Imagine Challenge. Idees boges, disruptives i arriscades. Són una de les coses que es busquen en aquest taller d’innovació, una de les tres potes de l’iFest, un festival d’un dia de durada organitzat per la Generalitat de Catalunya amb l’objectiu de despertar l’esperit emprenedor en els joves.

iFest  iFest

Hi han participat a prop de 3.000 joves, estudiants de Batxillerat i Formació Professional.

iFest iFest

S’han repartit en tres espais a la plaça d'Espanya (Barcelona): l’auditori del Palau de Congressos, on alguns experts han ofert xerrades sobre el sector tecnològic; l’espai annex, on s'hi han exposat empreses i projectes; i la cúpula de Les Arenes, on els participants han hagut d’empescar-se projectes d’emprenedoria.

iFest iFest

Felicitem als alumnes per la seva participació en aquesta primera edició del iFest.

iFest iFest
barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Erasmus + Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda logo ISO