Notícies i activitats

El dia 31 de maig de 2016 es va fer a la ciutat de Terrassa la cinquena jornada del programa INNOVAFP, organitzada per la Direcció General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim especial del Departament d'Ensenyament. En aquesta jornada es presenten alguns dels millors projectes dels diferents centres de formació professional de Catalunya que participen en el programa INNOVAFP.

En aquesta jornada es va presentar el projecte relacionat amb l'estudi del ratllat d'un vernís, del cicle formatiu de grau superior de laboratori d'anàlisis i control de la qualitat amb l'empresa AKZO NOBEL COATINGS S.L.  Aquest projecte va ser realitzat per l'alumne José Luis Peiró a les instal.lacions de la pròpia empresa mitjançant un conveni Innova. El centre felicita l'alumne per la seva feina i pels resultats obtinguts.

Projecte Akzo Nobel  Projecte Akzo Nobel 

http://www.terrassadigital.cat/detall_actualitat/30606/centres/programa/innovafp/es/troben/una/jornada/mnactec.html#.V86JmLU8pmo

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Erasmus + Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda logo ISO