Notícies i activitats

Dins del marc de l'intercanvi d'estudis coordinat pel Departament de Comerç de l'Ins Provençana, s'han organitzat un seguit de conferències amb l'objectiu d'apropar el món de l'empresa amb el món de la formació professional.

La primera conferència va tenir lloc el passat 27 de gener. Jean Farran, llicenciat en Ciències Econòmiques per ESADE i, directiu d'una empresa del sector tèxtil amb gran cultura exportadora i importadora i, amb seu a Barcelona, ha explicat la manera més eficient d'accedir als mercats exteriors.

Conferència negociació internacional  Conferència negociació internacional

Aconseguir un contacte fiable en un altre país, negociar amb la persona que tingui capacitat de decisió i adaptar-nos als costums i a les cultures de cada negociant dels diferents països, són les claus per aconseguir amb èxit una acord comercial internacional.

Conferència negociació internacional Conferència negociació internacional

Anècdotes, exemples i vivències han sigut claus per captar el nostre alumnat en una món tant fascinant com és el comerç internacional.

barra fotos

La formació de qualitat és la millor oportunitat de millora professional, particularment en temps de crisi.

L'IES Provençana és un centre especialitzat des de la seva creació l'any 1977 en la formació professional de grau mitjà i superior.

Logo Erasmus + Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda logo ISO