Notícies i activitats

Inscripció fins el 23 de desembre.

Donat l'alt grau d'inserció laboral que es preveu a Catalunya en l'àmbit de la biotecnologia, l'Institut Provençana i la Cambra de comerç ofereixen el següent curs gratuït dintre del programa PICE (aquest programa té com objectiu la inserció laboral dels joves).

Calendari: 11 de gener a 11 de març. Tarda

LLoc: INS Provençana

Dirigit a: persones titulades (batxillerat, grau superior, llicenciatura de ciències) a l'atur, menors de 30 anys. La realització del curs bé condicionat a assolir el número mínim d'inscripcions.

El curs té dues parts:

Una part més genèrica (65 h): enfocada bàsicament a la orientació laboral i matèries tranversals , que es farà al gener.

Una part específica (90H) :  Assajos Biotecnològics. Biologia molecular. Curs teòric-pràctic. Continguts relacionats amb el MP07 del cicle formatiu de grau superior de laboratori d'Anàlisi i control de qualitat, que es farà al febrer/març

Professorat: aquest curs serà impartit per professorat del INS Provençana i de professionals d'empreses biotecnològiques i de recerca.

Persones interessades (abans del 23 de desembre) fer arribar un correu electrònic a l’adreça  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé truqueu al 902 448 448 ext. 1034 o ext 1037 per tal de fer la inscripció en Garantia Juvenil i PICE.

barra fotos

La formació de qualitat és la millor oportunitat de millora professional, particularment en temps de crisi.

L'IES Provençana és un centre especialitzat des de la seva creació l'any 1977 en la formació professional de grau mitjà i superior.

Logo Erasmus + Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda logo ISO