Notícies i activitats

L’Institut Provençana ha guanyat, amb el projecte KSOLÀ del cicle formatiu de grau superior d’Administració i Finances, el premi de Millor Projecte empresarial que contribueixi a la millora de la qualitat de vida de les persones. Cal afegir, que l’INS Provençana també ha quedat finalista en 3 categories més.

El premi es va llurar el passat 29 de juny de 2015 al Centre Cultural de Bellvitge, a l'àmbit de l’11è Concurs de L’H Joves Emprenedors i Emprenedores de Projectes Empresarials 2015. Aquest concurs va adreçat a persones que estan estudiant cicles formatius de grau superior. Enguany hi han participat 41 projectes.

El projecte guanyador consisteix en elaborar i distribuir plats cuinats de manera casolana i amb productes de primera qualitat, per tal de fomentar una alimentació saludable i equilibrada a un preu millor que el de la competència. El públic al qual va destinat és, principalment, aquelles persones que es veuen obligades a dinar en el lloc de treball.

L’alumnat guanyador, concretament 3 alumnes, ha estat premiat amb una tauleta tàctil per a cada membre del grup i un diploma. Així mateix, s’ha reconegut l’esforç i la dedicació a totes i tots les/els participants mitjançant l’entrega d’un obsequi i un diploma.

Per a més informació podeu consultar aquests enllaços:

 

http://lhdigital.cat/web/digital-h/noticia/-/journal_content/56_INSTANCE_txR0/11023/9731652

barra fotos

La formació de qualitat és la millor oportunitat de millora professional, particularment en temps de crisi.

L'IES Provençana és un centre especialitzat des de la seva creació l'any 1977 en la formació professional de grau mitjà i superior.

Logo Erasmus + Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda logo ISO