Notícies i activitats

El passat 17 de juny es va lliurar el projecte d’execució de l'escola Djoloff per la ciutat de Dahra al Senegal, seguint els treballs iniciats el curs passat.

Lliurament projecte executiu escola Senegal

Enguany a més del departament d'edificació i obra civil hi ha participat el departament d'informàtica que ha dissenyat la xarxa informàtica de l'escola i un web que ha de permetre canalitzar la difusió d'aquest projecte solidari tan en present com en clau de futur.

El projecte d'execució ha de permetre la seva realització material des del punt de vista constructiu i culminar així aquesta engrescadora iniciativa en la qual han participat els alumnes de projectes d’edificació i d’obra civil de les dues darreres promocions.

Lliurament projecte executiu escola Senegal   Lliurament projecte executiu escola Senegal

A l'acte van assistir els representants de l'Associació de Senegalesos de Catalunya i de Terrassa Solidària que van recollir la documentació tant del projecte com del web elaborat pel departament d'informàtica.

Més informació.

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Erasmus + Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda logo ISO