Notícies i activitats

Els alumnes del cicle de Construcció han realitzat un curs d’aplicació de sistemes SATE per la rehabilitació de façanes des del punt de vista de la millora de l’eficiència energètica, a les instal·lacions de pràctiques del nostre institut.

Curs SATE

El curs es va iniciar el passat 10 de març amb una sessió teòrica a càrrec de tècnics de AIPEX (Associació Ibérica de Poliestirè Extruït) i PROPAMSA del grup de ciments Molins. En les jornades posteriors del 12, 17 i 19 de març, els alumnes van poder realitzar l’execució pràctica d’aquest sistema, resolent les diferents solucions de cantoneres interiors i exteriors, buits de façana i de coronació del parament, sota la supervisió i assessorament dels monitors de PROPAMSA.

Curs SATE   Curs SATE

Per a més informació podeu seguir aquest enllaç.

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Erasmus + Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda logo ISO