Notícies i activitats

En el marc de participació d’aquest institut en el projecte solidari de construcció d’una escola professional a la ciutat de Dhara, el passat 18 de juny es va lliurar, a Terrassa, el projecte bàsic elaborat pel alumnes d’edificació i obra civil als representants de les associacions promotores d’aquesta iniciativa.

Els actes van es van iniciar en una visita a la Masia Freixa, en la qual vam tenir ocasió de pujar a la planta superior i poder veure les cobertes característiques d’aquest emblemàtic edifici modernista. Posteriorment els alumnes, van presentar el projecte i lliurar la documentació als representants d’aquestes associacions, amb la presencia de la Sra. Josefina Soler, Regidora de Gent Gran i Salut.

Lliurament projecte escola Senegal

Posteriorment ens vam desplaçar a l’Ajuntament de la ciutat, on el 2n Tinent d’alcalde i Regidor d’Educació, el Sr. Manel Pérez, ens va rebre a la sala de plens i els alumnes van tenir ocasió d’explicar-li el projecte.

Per acabar, es va realitzar un dinar a la seu del Minyons de Terrassa, durant el qual ja es va començar a parlar de la següent fase per al proper curs, la qual consistirà en el desenvolupament del projecte d’execució, de forma que es detallin les solucions constructives i es puguin quantificar els costos de construcció.

Podeu obtenir-ne tota la informació en el següent enllaç:

https://sites.google.com/site/provensanaedificacio/senegal-1/projecte-basic

 

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Erasmus + Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda logo ISO