Notícies i activitats

El passat dia 29 d’abril va visitar e nostrel centre un grup de professorat lituà dins del projecte “VET quality systems in EU VET organizations”.

Dins d’aquest projecte, i a través de l’organització IEC Temis, es va sol·licitar a diversos instituts de FP de Catalunya, i entre ells el nostre,  que expliquessin el seu funcionament de centre, el del seu sistema de gestió amb la certificació ISO 9001 i l’impacte que aquesta ha tingut sobre l’institut.

Varem contar també amb la presencia del Sr. José Antonio Andrés Villena, coordinador del Projecte de Qualitat i Millora Continua, que va explicar el funcionament de la Xarxa de qualitat i la seva tasca com a formadors i facilitadors en el procés d’obtenció de la certificació ISO, en el seu manteniment i en els programes d’excel·lència.

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Erasmus + Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda logo ISO