Notícies i activitats

L’alumnat de Gestió Administrativa i Administració i Finances va participar en l’11a Fira Internacional d'Empreses Simulades els dies 12, 13 i 14 de març en el recinte de la Fira de Barcelona a Montjuïc dins el marc del Saló de l'Ensenyament.

El nostre Institut  va posar en marxa aquesta metodologia de simulació d’empreses l'any 2002, creant les empreses REPAPER, SAS dedicada a la comercialització de paper reciclat i derivats, i TERMINSTAL, SAS dedicada a la comercialització d’aparells de calor i fred.

Fira  Fira 

Els alumnes i les alumnes, a la Fira van realitzar les tasques d'agents comercials i van promocionar els seus productes mitjançant la compravenda. Amb aquesta fira tenen l'oportunitat de compartir pràctiques, treball i experiències amb estudiants d'altres instituts de la resta de Catalunya, Espanya i l'estranger a través del programa SEFED (Simulació d’Empreses amb Finalitats Educatives).

 Fira  Fira

Durant el curs acadèmic, l'alumnat, viu situacions reals de treball, es doten de l'experiència i els coneixements professionals en el camp de la gestió i l'administració d'empreses. 

barra fotos

La formació de qualitat és la millor oportunitat de millora professional, particularment en temps de crisi.

L'IES Provençana és un centre especialitzat des de la seva creació l'any 1977 en la formació professional de grau mitjà i superior.

Logo Erasmus + Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda logo ISO