Notícies i activitats

El dijous 27 de febrer els alumnes de primer curs dels graus superiors d’Edificació i Obra Civil van visitar la mostra de maquetes que s’organitza al MNAC sota el nom de “Construint Europa” i al pavelló d’Alemanya de l’arquitecte Mies van der Rhoe.

 Visita MNAC  Visita MNAC

Aprofitant l’exposició de prop de 200 maquetes de projectes seleccionats per el premi Mies van der Rohe que es pot visitar al MNAC fins el 2 de març, els alumnes d’Edificació van poder conèixer aquesta mostra de l’arquitectura dels darrers 25 anys i que constitueix part de l’Arxiu d’arquitectura contemporània de la Fundació Mies van der Rohe.

Visita MNAC  Visita MNAC 

Prèviament i aprofitant la proximitat al MNAC, es va visitar el pavelló d’Alemanya de l’arquitecte Mies van der Rhoe, en el qual els alumnes van dibuixar a mà alçada els elements i perspectives que més els va interessar.

Visita MNAC

Més informació.

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Erasmus + Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda logo ISO