Notícies i activitats

El dijous 19 de desembre, a les 12 hores, es va fer l'acte de lliurament del primer programa desenvolupat en l'institut per a la fundació ONCE. L'acte va ser filmat per la Televisió de l'Hospitalet i emès a l'Informatiu de Tv L'H.
 

Aquest programa consisteix en un conte i un joc. Es va començar a desenvolupar el curs passat per l’alumne Jose Eloy Martínez del cicle formatiu de DAM2,pertanyent a la família professional d'Informàtica i Comunicacions del nostre institut,  i té com a objectiu afavorir la iniciació dels nens/nenes amb les noves tecnologies, a més a més de potenciar la concentració i l’habilitat amb el teclat.

Aquest programa elimina la barrera afegida que tenen els jocs per a invidents, que és que no poden jugar amb altres nens/nenes que siguin vidents, per raons obvies. Aquest programa el pot utilitzar qualsevol nen/nena, sigui o no invident.

Aquest projecte va començar a desenvolupar-se de forma conjunta per l’oficina escola-empresa i ha estat coordinat pels professors Albert Mallada i Miguel Ángel Noval, del departament d'Informàtica i Comunicacions.

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo Erasmus +