Notícies i activitats

El passat dijous 7 de març els alumnes del cicle superior de Projectes d'edificació van tenir l'oportunitat de visitar les obres de restauració que s'estan realitzant a la Casa Amatller del Ps. de Gràcia de Barcelona.

La visita va ser conduïda per l'Anna Olivella, Enginyera de l'Edificació de l'empresa URCOTEX, la qual està realitzant aquestes obres. Va explicar la història de l'edifici i les diferents intervencions que ha tingut en els més de 100 anys de vida.

Casa Amatller  Casa Amatller 

La intervenció es centra en la planta baixa i la planta principal, residència de la família Amatller. Es de destacar el minuciós treball d'investigació que s'ha hagut de dur a terme, per a reproduir al seu estat original els diferents revestiments de parets (tèxtils, estucats, ...), artesonats als sostres de fusta i paviments de marbre i d'hidràulics.

Casa Amatller  Casa Amatller 

L'Anna Olivella també va explicar les dificultats que han hagut de resoldre per condicionar les diferents sales a les instal·lacions que es requereixen en els temps actuals. Extinció d'incendis, climatització, electricitat i il·luminació s'han hagut d'incorporar amb la discreció que requereix aquest monument.

Casa Amatller  Casa Amatller 

 

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Erasmus + Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda logo ISO