Notícies i activitats

L'alumnat de Comerç Internacional de l'INS Provençana assisteix al curs Most Numina de l'Escola Europea de Short Sea Shipping, una oportunitat única per conèixer de primera mà tota la dinàmica de les autopistes del mar, i més concretament de la línia entre Barcelona i Roma.

 

L'alumnat ha compartit amb altres centres de Catalunya i de l'Estat Espanyol aquest curs de formació, impartit per professionals reconeguts del sector. Durant quatre dies, han rebut formació de diferents aspectes relacionats amb la logística portuària de les rutes de curta distància, que durant els darrers anys han estat impulsades per la Unió Europea, amb la finalitat de reduir la contaminació i estalviar emissions de CO2 que produeix el transport per carretera per a aquests trajectes.

La visita guiada al port de Barcelona i al de Civitavecchia a Itàlia, més de tres conferències formatives cada dia impartides per professionals del sector logístic esmentat, i les visites a tècniques al vaixell, han donat peu a la resolució del cas pràctic treballat en grup durant el trajecte d'anada i tornada del viatge.
Una experiència ben profitosa per aprofundir amb els coneixements impartits al cicle formatiu, han garantit l'aprofitament d'aquest 4 dies  del curs Most Numina de l'Escola Europea de Short Sea Shipping.

Enllaç a l'ampliació de la notícia.

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Erasmus + Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda logo ISO