Notícies i activitats

El passat dia 29 d’octubre van començar les actuacions per tal d’arranjar, millorar, reacondicionar i mantenir el jardí del nostre centre.

Les diverses actuacions es duran a terme en vàries fases :

  • FASE 1 : poda i classificació de la matèria vegetal del jardí.
  • FASE 2 : realització de panells indicadors amb el nom de cada espècie, en català, castellà i taxonòmic.
  • FASE 3 : implementació del reg automàtic, per tal d’estalviar aigua, i manteniment del jardí (poda, sembra, reproducció, adobs, males herbes, lluita contra les plagues, …).

 

jardi

 

La primera fase és la que es va realitzar el passat dia 29 d’octubre, amb l’inestimable ajut de 10 alumnes de 2n ESO de l’INS Santa Eulàlia que juntament amb el seu professor Josep Escat van estar podant i netejant el jardí. En acabar també van gaudir d’un merescut descans i reposició de forces amb la festa de la castanayada que també vam celebrar.

La segona fase la realitzaran els alumnes de l’INS Santa Eulàlia en les seves instal.lacions. Quan tinguin preparats els panells, els instal.laran en el jardí.

jardi

La tercera fase es realitzarà a la primavera, quan tot torni a brostar.

Conjuntament a les tres fases, els alumnes de l’INS Santa Eulàlia faran el disseny per convertir-lo en un jardí botànic, estudiant diversos aspectos, tals com l’espai disponible, la situació i orientació, la naturalesa del sòl, el subministrament d’aigua, etc

 

 

 

barra fotos

La formació de qualitat és la millor oportunitat de millora professional, particularment en temps de crisi.

L'IES Provençana és un centre especialitzat des de la seva creació l'any 1977 en la formació professional de grau mitjà i superior.

Logo Erasmus + Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda logo ISO