Notícies i activitats

El passat 27 d’abril Televisió d’Hospitalet va visitar el nostre institut per a fer un reportatge sobre la Formació Professional i la oferta actual de cicles formatius de les diferents famílies professionals.

A més d’enrregistrar imatges de les instal·lacions i de com es treballa a les aules, tallers i laboratoris, es va explicar a preguntes de la periodista, les característiques de cada família, dels diferents CCFF impartits i les sortides professionals i de continuïtat d’estudis que tenen.

TVHospi

També es van realitzar diverses entrevistes als alumnes que van poder donar les seves opinions i explicar les seves experiències i expectatives de futur.

Creiem que és una bona iniciativa que permet donar a conèixer de més a prop la formació professional i les possibilitats que comporta.

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Erasmus + Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda logo ISO