Notícies i activitats

Els cicles formatius de Gestió Comercial i Màrqueting i de Comerç Internacional han visitat les instal·lacions d'Estrella Damm a la seva factoria d'El Prat de Llobregat.

Damm1

La tradició cervesera des de 1876 i la constant innovació i diversificació que han portat, han fet del grup Damm un referent a l'estat espanyol i a Europa per la seva qualitat, prestigi i reconeixement.

Damm2

Les instal·lacions que la marca té a El Prat són sense cap dubte un referent d'eficiència, tecnologia i cura pel medi ambient, reconegut amb certificacions de qualitat com l'ISO 9001 i 14001, i que la converteix com a l'única marca del sector amb aquestes qualificacions.

Durant la visita hem pogut comprovar de primera ma la inversió que la cervesera ha fet per modernitzar i automatitzar tot el procés de fabricació de la cervesa, des del tractament de la matèria primera, fermentació, envasat, logística interna, emmagatzematge, distribució o també al procés de depurat i reciclatge de residus.


Qui no va cantar l'estiu passat la cançó "summercat" del grup "Billie The Vision & Dancers"???  Amb Formentera de fons, ha sigut un dels anuncis del 2009 que més a impactat a la gent.

Sense cap dubte, la publicitat i la imatge corporativa que dona la marca en patrocinis d'esdeveniments esportius de tot tipus i també als seus anuncis, arriba a tothom d'una manera més que divertida cada any. Amb el lema de "Mediterráneamente", asigna a la cervessa Damm com la més mediterrània i estiuenca de totes.

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Erasmus + Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda logo ISO