Notícies i activitats

Noticies i activitats

Els alumnes de 1r de grau mig d'activitats comercials han realitzat una sortida a diferents indrets d'Hospitalet per treballar de forma pràctica els continguts de diferents mòduls i consolidar els seus aprenentatges. 

Els alumnes de l'institut han participat en els Tallers d’Autoconeixement organitzats des de la Coordinació d’Emprenedoria (EmprènFP) del centre en col·laboració amb Gornal Activa i l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat dins el projecte Fem Tàndem per a escoles públiques de la ciutat, que van tenir lloc els dies 30 de novembre i 1 de desembre.

El projecte Blue Containers, creat pel departament d'edificació i obra civil de l'institut, ha estat protagonista al programa Perspectives de Catalunya Radio.

Durant el programa s'han entrevistat a diversos professors i alumnes que han explicat en què consisteix el projecte dels contenidors blaus.

Si voleu escoltar l'entrevista podeu feu clic en el següent enllaç.

L'institut Provençana de L'Hospitalet de Llobregat s'ha afegit avui a les accions que s'han portat a terme al llarg del territori amb motiu del Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra les Dones.

En una col·laboració conjunta de l'equip de coeducació del centre i l'alumnat dels programes de Formació e inserció (PFI-PTT), l'entrada del centre s'ha tenyit de color lila amb quatre accions desenvolupades al 100% per l'alumnat.

 

L'Institut Provençana ha estat seleccionat en la convocatòria d'Ajudes Dualitza Bankia i FPEmpresa, de manera que rebrà una aportació econòmica per a la realització del projecte: Construcció d'un Viver d'Empreses, Blue Containers Project, presentat pel professor Paco Sánchez i en col·laboració amb l'Institut Escola del Treball de Lleida i l'Institut Miquel Martí i Pol de Cornellà de Llobregat.

 

Els alumnes de primer i segon de DAW han assistit, via online a les Jornades d’Intel.ligència artificial a l'FP de Catalunya, que es celebren del 14 al 17 de desembre.

barra fotos

La formació de qualitat és la millor oportunitat de millora professional, particularment en temps de crisi.

L'IES Provençana és un centre especialitzat des de la seva creació l'any 1977 en la formació professional de grau mitjà i superior.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda Logo Erasmus + logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo FSE +