Notícies i activitats

Noticies i activitats

L'institut Provençana aporta el seu granet de sorra per col·laborar amb el personal sanitari que està atenent la població sense suficients elements de protecció en la lluita contra la pandèmia del coronavirus Covid-19.

Impressió 3 D mascaretes

Benvolgut Alumnat i Benvolgudes famílies,

El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir del dia 13 de març i fins al proper dia 27 març, ambdós inclosos, tots els centres educatius del país i, per tant, han quedat suspeses les classes en horari lectiu i les activitats extraescolars.

Seguirem prestant atenció a les instruccions del Departament de Salut i a l’evolució de la situació.

Us recomanem que tingueu oberts canals de comunicació fluids amb el personal del centre educatiu, però és recomanable evitar aquells de tipus presencial.

També us recordem que cal que seguiu les indicacions, recomanacions i protocols que estableix el Departament de Salut pel que fa a la prevenció del virus i que podeu consultar a http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus.

Qualsevol informació es notificarà a través de la página web del centre,

Cordialment,

Equip Directiu
L’Hospitalet, 12 de març de 2020

 

Volem compartir una bona notícia! La Fundació Barcelona formació professional, en la 9ª edició del Pla de mesures d’innovació a l’FP ha concedit a l’Institut Provençana una subvenció de 1400 euros per dur a terme la creació d'una App per al camp de refugiats de Moria.

La xarxa NETINVET ha publicat, en la segona edició de la seva revista, un article sobre les pràctiques realitzades per la nostra exalumna del CFGS de Comerç Internacional, Samira Monn, a l'empresa francesa EURODELICES durant els mesos de maig a juliol del 2019.

Des de la Coordinació d’Emprenedoria del centre s’ha organitzat per segon curs consecutiu una formació per alumnat emprenedor.

Dilluns 18 de desembre, l’Institut Provençana va signar per segon any consecutiu un conveni InnovaFP de col·laboració amb l’Institut Pedraforca i l’empresa Sòlid Solucions informàtiques, SL per a la realització del projecte «Provençana/Pedraforca fan tàndem. Transferència de coneixement entre famílies professionals i millora dels equipaments dels centres públics de L'Hospitalet».

L'Institut Provençana obre les portes al públic interessat en la nostra oferta educativa els dies 7 i 14 de maig de 2020 per donar a conèixer les nostres instal·lacions, el nostre projecte educatiu i la nostra metodologia.

Us convidem a visitar-nos amb els horaris que es detallen a continuació per tal de poder oferir-vos informació àmplia, detallada i personalitzada. Si esteu interessats a millorar la vostra qualificació professional, no hi falteu.

Presentació per a cicles formatius de grau mitjà

7 de maig a les 18:00 hores per als grups:

  • Activitats Comercials (AC)
  • Gestió Administrativa (GA)
  • Gestió Administrativa (àmbit jurídic) (GAJ)
  • Operacions de Laboratori (OL)
  • Construcció (especialitat en obres d’interior amb plaques de guix) (CONS)

7 de maig a les 18:30 hores per als grups de:

  • Sistemes Microinformàtics i Xarxes (SMX)

 

Presentació per a cicles formatius de grau superior

14 de maig a les 18:00 hores per a tots els grups.


Presentació per a programes de formació i inserció (PFI-PTT)

6 de maig a les 18:00 hores

Després de les respectives presentacions informatives generals podreu realitzar una visita a les nostres instal·lacions acompanyats per professorat de cada família professional i rebre orientacions i informacions específiques.

També podeu obtenir atenció personalitzada per part del professorat de les diferents famílies professionals trucant al telèfon 933 382 553 o per correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per demanar més informació.

 

barra fotos

La formació de qualitat és la millor oportunitat de millora professional, particularment en temps de crisi.

L'IES Provençana és un centre especialitzat des de la seva creació l'any 1977 en la formació professional de grau mitjà i superior.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda Logo Erasmus + logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo FSE +