Notícies i activitats

Noticies i activitats

En el marc del projecte “Contenidors blaus” i aprofitant l’inici d’aquest curs acadèmic, els passats dies 17 i 18 d’octubre els alumnes del CFGS Projectes d’Edificació de segon i alguns professors vam realitzar un viatge a les ciutats de Béziers i Montpellier, organitzat per IESMED.

Aviat s'iniciarà el procés de renovació dels representants dels diferents sectors de la comunitat educativa al consell escolar de l'institut.

Us animem a participar-hi.

Trobareu tota la informació sobre el procés i el seu calendari en aquest document.

S'ha publicat la convocatòria per a mobilitat Erasmus+ FCT per a alumnat de Comerç internacional.

Més informació: Convocatòria 2018-19 Erasmus+FCT.

Curs de formació de Design Thinking per al professorat

Es tracta d’unes jornades formatives adreçades als professors interessats en l’aplicació de les noves metodologies a l’aula i especialment a aquells que participin en projectes relacionats amb els programes innovafp i emprenedoria a fp.

El dia 28 de setembre, l'Institut Provençana va assistir a la Fira Rebuild.

L’Institut Provençana ha assistit a la primera sessió de la Xarxa Activa FP, on hem pogut escoltar la conferència inaugural de Miguel Angel Ariza.

S'ha obert el període de sol·licituds per al procés d'assessorament i reconeixement d'aprenentatges.

Més informació aquí.

 

Ja està publicada la relació provisional d'admesos a la 1a convocatòria del curs 2018-19 del procés d'assessorament i reconeixement d'aprenentatges.

L’Institut Provençana avança en la línea de la innovació educativa, amb el Projecte “Yoga al aula en FP, per millorar el rendiment i la satisfacció en el treball diari".

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Erasmus + Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda logo ISO