Notícies i activitats

Noticies i activitats

L’Institut Provençana ha assistit a la primera sessió de la Xarxa Activa FP, on hem pogut escoltar la conferència inaugural de Miguel Angel Ariza.

Ja està publicada la relació provisional d'admesos a la 1a convocatòria del curs 2018-19 del procés d'assessorament i reconeixement d'aprenentatges.

L’Institut Provençana avança en la línea de la innovació educativa, amb el Projecte “Yoga al aula en FP, per millorar el rendiment i la satisfacció en el treball diari".

S'ha publicat la convocatòria per a mobilitat Erasmus+ FCT per a alumnat de Comerç internacional.

Més informació: Convocatòria 2018-19 Erasmus+FCT.

Informacions de l'acte de cloenda de les activitats de mobilitat internacional de l'institut.

El dia 28 de setembre, l'Institut Provençana va assistir a la Fira Rebuild.

En aquest document podeu consultar la informació sobre el procés de preinscripció a cicles formatius de grau mitjà de setembre.

S'ha obert el període de sol·licituds per al procés d'assessorament i reconeixement d'aprenentatges.

Més informació aquí.

 

Les classes del  curs 2018-19 comencen el dia 14 de setembre per a tots els cicles tant de grau mitjà com de grau superior, d'acord amb el calendari i horaris d'aquest enllaç.

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Erasmus + Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda logo ISO