Notícies i activitats

Noticies i activitats

Incorporem un nou cicle a la família de Comerç i Màrqueting de l'Institut Provençana.

A partir del pròxim curs ja es pot estudiar el Grau Superior de Publicitat i Màrqueting amb possibilitat de fer modalitat dual.

Si ja et veus treballant a una agència de publicitat o en un departament de màrqueting, vine a informar-te a les jornades de portes obertes o entra en el següent enllaç: https://www.proven.cat/intraweb/index.php/els-estudis/45-familia-professional-de-comerc-i-marqueting/557-cfgs-publicitat-i-marqueting

 CFGS Publicitat i màrqueting

Dins del marc de les “X Jornades Tècniques 2019”, els alumnes de Comerç Internacional han rebut la visita de la nostra exalumna Susana Ortega, qui els ha explicat la seva trajectòria professional des que va acabar els estudis fins avui.

L’alumnat de primer d’Administració i Finances de matí, vàrem fer una visita guiada a l’exposició "El Boom de la Publicitat", una exposició temporal del Museu del Disseny de Barcelona.

Durant la setmana del 8 al 12 d'abril celebrem a l'Institut Provençana les "X Jornades tècniques de la FP, el món laboral i la Universitat". Enguany, les Jornades porten per títol "L'economia del Bé Comú".

 Per a més informació descarregueu el tríptic de les jornades.

"No és possible resoldre els problemes d'avui amb les solucions d'ahir". Aquest eslògan va posar títol II Campament d'Innovació, que va tenir lloc el passat 5 de març a l'Institut Salvador Seguí de Barcelona.

El passat 14 de març els alumnes de primer any del cicle superior de Labotatori i Control de Qualitat van visitar les instal·lacions de l'Institut Nacional de Seguretat i Salut en el treball.

El dimarts 12 de març els alumnes de primer curs de Comerç Internacional van visitar el laboratori de la Duana de Barcelona.

El dimecres 27 de març els alumnes de primer curs de gestió administrativa jurídic van visitar les instal·lacions del Parlament de Catalunya.

Comuniquem a tota la comunitat educativa que el dilluns 11 de març estan suspeses les classes i totes les activitats a l'institut degut a un escapament d'aigua.

Disculpeu les molèsties.

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Erasmus + Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda logo ISO