Notícies i activitats

Noticies i activitats

El dia 14 de setembre comença el curs per als cicles formatius de grau mitjà. Tanmateix, el dia 21 de setembre s'inicia el curs per als cicles formatius de grau superior.

El primer dia es realitzarà la jornada de rebuda de l'alumnat amb el seu tutor, el qual els informarà dels aspectes més rellevants del curs.

Consulteu aquí els horaris de presentació per a cada grup.

Dintre dels objectius de l’Institut Provençana està l’Economia del Bé Comú, i és per aquest motiu que mostrem i compartim en tots els espais que ens volen escoltar les bones pràctiques, experiències i projectes que portem a terme.

El dia 11 de juny es va fer la Cloenda dels programes i projectes de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial (DGFPIERE) .

La relació de llibres de text per al curs 2020-21 és en aquest document.

 

Dos equips de l’Institut Provençana han estat seleccionats a la final del concurs MetropolisFPLab, on diverses empreses llancen un repte als estudiants al qual han de donar solució a través de les fases de la metodologia Design thinking: exploració, creativitat, prototipatge i comunicació. Han estat tutoritzats per la professora Chus Sevilla.

CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJÀ

Llista provisional amb el barem

Reclamacions a la llista provisional amb el barem

Un cop revisada la llista provisional amb el barem i si alguna de les dades no és correcta pots presentar una sol·licitud de reclamació i la documentació acreditativa entre els dies 10 al 14 de juliol de 2020 al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..
Només en els casos, que no es pugui transmetre la documentació al correu electrònic, pots demanar cita prèvia al següent enllaç:  

Cita prèvia cicles formatius de grau mitjà

 

CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR

Llista provisional amb el barem

Reclamacions a la llista provisional amb el barem

Un cop revisada la llista provisional amb el barem i si alguna de les dades no és correcta pots presentar una sol·licitud de reclamació i la documentació acreditativa entre els dies 14 al 16 de juliol de 2020 al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..
Només en els casos, que no es pugui transmetre la documentació al correu electrònic, pots demanar cita prèvia al següent enllaç:  

Cita prèvia cicles formatius de grau superior

 

 

 

El centre romandrà obert de 9:30 a 13:30 hores.

Per la preinscripció dels cicles formatius de grau mitjà i superior, i per a la presentació de sol·licituds i reclamacions excepcionalment, sempre que no sigui possible la presentació telemàtica o per correu electrònic del centre, s’haurà de demanar, en tot cas, cita prèvia en l’enllaç corresponent en la pàgina web.

Per qualsevol altre tràmit administratiu que no sigui preinscripció o matrícula s’ha de demanar cita prèvia a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Alumnes d' Administració i finances guanyen amb el seu projecte empresarial AntQueen el Premi Educació, cultura i lleure de la 11a edició dels Premis FPemprèn

L’Institut Provençana torna a estar d’enhorabona: els alumnes Sergio Cámbara, Marc Maryoral i Benjamín Parra, de 2n d’Administració i finances de la tarda han guanyat el Premi Educació, cultura i lleure de la 11a edició dels Premis FPemprèn de projectes empresarials de la Fundació BCN Formació Professional impulsada per l’Ajuntament de Barcelona.

L’han obtingut amb la presentació del projecte AntQueen, amb el qual volen donar a conèixer el fascinant món de la mirmecologia: venent formiguers personalitzats, accessoris i aliments, via online i en botiga física, i desenvolupant programes educatius sobre les formigues, un dels animals més singulars de la terra.

L’han elaborat amb il·lusió, desenvolupant el seu esperit emprenedor i posant en pràctica els coneixements adquirits durant els dos cursos del cicle formatiu.

Moltes felicitats als tres!

Premi

Vídeo promocional

 

Aquesta és l'oferta de places de cicles formatius de grau mitjà i superior per a la preinscripció del curs 2020-21:

Oferta de places preinscripció grau mitjà

Oferta de places preinscripció grau superior

Instruccions per a presentació de sol·licituds de preinscripció amb cita prèvia

En els casos que necessiteu suport per presentar la sol·licitud o presentar la documentació presencialment, heu de seguir aquestes recomanacions:

  • Per fer les gestions ha de venir una persona, preferiblement
  • Portar mascareta
  • Portar bolígraf, si és necessari
  • Portar la documentació, si s’escau, per a poder-la escanejar o fotocopiar
  • No acudir al centre les persones de grups d'especial vulnerabilitat o en període de confinament, o que presentin símptomes; en aquest cas, poden  autoritzar per escrit a una altra persona a portar la sol·licitud i la documentació.

Seguiu aquests enllaços per sol·licitar:

 Enllaços  per a reclamacions:

  • Preinscripció Cicles formatius de grau mitjà - Reclamacions. (no disponible)
  • Preinscripció Cicles formatius de grau superior - Reclamacions. (no disponible)
barra fotos

La formació de qualitat és la millor oportunitat de millora professional, particularment en temps de crisi.

L'IES Provençana és un centre especialitzat des de la seva creació l'any 1977 en la formació professional de grau mitjà i superior.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda Logo Erasmus + logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo FSE +