Notícies i activitats

Noticies i activitats

La coordinació de Innovafp juntament amb el departament de comerç ha organitzat una sortida amb els alumnes de marketing i publicitat a l'empresa Dédalo studio, un estudi que desenvolupa treballs digitals utilitzant eines com la realitat virtual, visual effects, 2D/3D Animations, motions graphics.

Aquest dijous 12 de desembre, els alumnes Jordi Enriquez (DAW) i Eric Rodríguez (ASIX2) han participat als entrenaments del CatSkills 2019 en les modalitat de “Desenvolupament Web” i “Suport de Xarxes” respectivament.

El 7 de noviembre es va celebrar la XVI Jornada de Qualitat a l’ensenyament al campus de la UAB.

En aquesta edició de la jornada s’ha posat el focus en la importància que té la gestió del talent per a totes les organitzacions i específicament per als centres educatius.

L’objectiu del Departament d'Educació, a través de la jornada i del Programa de Qualitat i Millora Contínua (PQiMC), és afavorir la implementació de millores en la gestió, eficaces i eficients, que ajudin els centres a l’obtenció de resultats excel·lents en tots els seus processos, especialment els d’ensenyament i aprenentatge.

El passat dimarts 26 de novembre, l'alumnat dels tres grups del cicle de Grau Mitjà Sistemes Microinformàtics i Xarxes van participar en el taller "Tots iguals, tots diferents: un apropament a la diversitat funcional".

Amb motiu del "Dia Internacional de l'eradicació de la violència envers les dones", fem la 3a convocatòria del Concurs de Coeducació amb el tema "Digues no a la violència contra les dones", amb 2 modalitats:

- Cartell - cartells amb el tema "Digues no a la violència contra les dones"
- Notícia - notícia, amb el mateix tema, que us hagi cridat l'atenció

El dimecres 11/12, David Farzón, responsable del Departament d'Aeri de l'empresa transitària Ibercondor SA, ha vingut a fer una xerrada adreçada a l'alumnat de 1r i 2n curs de Comerç Internacional.

Representants d’empreses que participen en la formació dual, i alumnat que va cursar aquesta modalitat formativa durant el curs 2018-2019, es varen reunir el passat dimecres 20 d’octubre a l’institut Provençana per explicar els avantatges d’aquesta modalitat formativa i intercanviar experiències.

Aquest curs, en el Pla d’Acció Tutorial (PAT) s’han organitzat diferents activitats. Una d’aquestes ha estat la visita a l’exposició anomenada “Teixint identitats” al Centre d’art Tecla Sala a l’Hospitalet de Llobregat.

El passat dimarts 19 de novembre va tenir lloc a l'institut Provençana l'acte d'inauguració del projecte Contenidors blaus, amb presència de diverses autoritats.

El projecte té com a objectiu aconseguir habitatges i equipaments econòmics basats en els contenidors marítims que queden abandonats sense ús i està realitzat per l'alumnat i professorat del departament d'Edificació de l'institut, en col·laboració amb altres entitats socials.

Aquí teniu l'enllaç a les notícies a L'Hospitalet Tv

 

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda Logo Erasmus + logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo FSE +