Notícies i activitats

Noticies i activitats

Hi ha un segon període d'admissió en què només poden participar els sol·licitants que han fet la preinscripció en el primer període i que no han obtingut plaça.

Les vacants que s'ofereixen en aquesta segona fase d'admissió es publiquen el 2 de setembre en aquest web i en el centre.

Els sol·licitants que participin en la segona fase d'admissió cal que accedeixin, el 3 i 4 de setembre, a la seva sol·licitud de preinscripció, la qual estarà disponible en aquest web: http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/estudis/fp-gm/

Per accedir-hi, cal que s'identifiquin amb el codi de sol·licitud i el document identificatiu de l'alumne, si és major d'edat o fa els 18 anys l'any 2019, o del tutor referent especificat en la sol·licitud si l'alumne és menor o no fa els 18 anys l'any 2019.

Es poden introduir fins a cinc peticions més d'entre els centres i cicles que hagin ofert vacants en la segona fase d’admissió. Es pot modificar la informació, afegint o esborrant peticions, les vegades que calgui durant els dies previstos per aquest tràmit, tenint en compte que, en finalitzar, sempre cal desar la informació perquè es desin els canvis.

En aquesta segona fase d'admissió, les sol·licituds s'ordenen d'acord amb els mateixos criteris de barem que en el procés de preinscripció de juny (qualificacions dels estudis o prova que en permet l'accés i número de desempat), amb l'excepció que no es tenen en compte les vies d'accés.

Els sol·licitants poden consultar les assignacions a aquest web o al centre el 6 de setembre.

Benvinguts i benvingudes a l’Institut Provençana,

Us esperem el dia 2 de setembre a les 10:00 hores a la secretaria del centre. 

A les 11:00 hores us convoca l'equip directiu a una reunió a la sala d’actes.

I a les 12:00 hores una trobada amb els/les caps de departament i caps de seminari.

Cordialment,

L'equip directiu.

Alumnat de cicles formatius de grau mitjà de nova incorporació.

Quin dia em matriculo?

Dimarts 9 de juliol de 10:00 a 14:00 hores

  • SMX (Sistemes microinformàtica i xarxes)
  • Construccio (dual)

Dimecres 10 de juliol de 10:00 a 14:00 hores

  • Gestió administrativa jurídic
  • Gestió administrativa

Dijous 11 de juliol de 10:00 a 14:00 hores

  • Acctivitats comercials (dual)
  • Operacions de laboratori

Nota: L'imprès de la matrícula el podeu recollir dilluns 8 de juliol.

 

 

Podeu consultar l'horari de rebuda a l'alumnat per al curs 2019-20 al següent document.

El passat 20 de juny es van lliurar els guardons del concurs de Joves emprenedors i emprenedores de L’Hospitalet de Llobregat. L’edició d’aquest any ha comptat amb la participació de 104 alumnes de grau superior de 6 centres de formació professional de la ciutat i han presentat 31 projectes empresarials.

La relació dels llibres de text per al curs 2019-20 és en aquest document.

 

Aquest curs hem participat del projecte Fem Tàndem de l’ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat, sent el primer centre d’FP que ho fa. Aquest projecte de col·laboració entre l’institut i Gornal Activa té com objectiu fomentar l’emprenedoria entre els alumnes i afovorir l’escenari per que els projectes passin a ser una realitat. Gràcies al programa, hem obtés una subvenció de 2000€ que hem invertit en crear un pack formatiu per alumnes amb projectes emprenedors que vulguin dur a terme la seva idea d’empresa.

En els documents següents trobareu el calendari i la documentació per a la matrícula de l'alumnat dels cicles formatius de grau superior.

Per a qualsevol dubte adreceu-vos a la secretaria de l'institut.

 

Les alumnes de la família d'Informàtica Marianna Torrealba, Araceli Diaz i Laia Quichua, amb l'aplicació TapatApp guanyen el Premi Innova FP Dualiza Bankia com a projecte més innovador.

Les alumnes de l'Institut Provençana del Cicle Formatiu de Grau Superior de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma han estat tutoritzades per la professora Marisa González i han dissenyat l'aplicació on l’objectiu consisteix en proporcionar a totes les famílies afectades per cataracta congènita, o qualsevol patologia que faci servir pedaç ocular, una eina senzilla i gratuïta que els hi ajudi a portar aquest tractament de la forma més equilibrada possible i, com a conseqüència, obtenir el màxim desenvolupament d’agudesa visual.

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo Erasmus +