Notícies i activitats

El Projecte Ecoprens ha estat guardonat amb el segon premi EmprenFP a la millor idea. Recordem que el projecte ja havia estat premiat el curs passat al Concurs de Joves Emprenedors i Emprenedores de l’Hospitalet de Llobregat.


El Projecte consisteix en una galleda d'escombraries amb premsa incorporada per a plàstics. El producte té la finalitat de cobrir la necessitat de fer més accessible el reciclatge a les cases, reduir l'espai que produeixen els envasos, aconseguint gràcies al premsatge, una reducció del volum.

Les alumnes dels CFGS Administració i finances Neus Bañuls Borrás, Maria Gómez Laserna i Bárbara Karoline de Souza, tutoritzades per Carmina Miñana i Ismael Robles han tingut, per segon cop, recompensa a aquesta gran idea senzilla i ecològica.Video del projecte

Coordinació d’Emprenedoria

 

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda Logo Erasmus + logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo FSE +